Nagy Éva Katalin

Munka- és szervezetpszichológus, mentor, képességfejlesztő

UTAM

Munka-és szervezetpszichológus vagyok, tréner, life és mindfulness coach, valamint a TEDxDebrecen mentora. Hiszek egy életen át tartó tanulásban és jelenleg az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán bővítem a tudásom, mint környezetvédelmi szakpszichológus jelölt.

Az önálló vállalkozásom előtt Kelet-Magyarország legnagyobb munkaerő kölcsönző-és közvetítő cégénél dolgoztam előszőr toborzási-kiválasztási területen, majd a humán erőforrás teljes palettáját bejárva az exit interjúkig mindennel megismerkedtem. Innen nyergeltem át saját cégemhez teljes erőbedobással. Az egyénektől, a csoportokon át egészen a kisebb és nagyobb szervezetekig foglalkozom mindazokkal, akik szeretnék magukból a legtöbbet kihozni. Itt számtalan eszköz áll a rendelkezésemre a komplett szervezetfejlesztéstől, a speciális tréningeken át az egyéni mentorálásig. Eddigi munkám során találkoztam mikro cégekkel egészen a multinacionális vállalatokig különböző területeken, mint az egészségügy, kereskedelem, szolgáltatás stb.

Fontosnak tartom az egyensúlyt az életemben, így önkéntesként segítem több szervezet munkáját, mint a korábban említett TEDxDebrecen illetve a Kék Erdő Alapítvány vagy az Énprojekt, ahol pszichológusként tevékenykedem.

A #fenntarthatóság és a #mindfulness fontos szerepet foglal el az életemben és a munkámban. Ezeknek a megtapasztalását igyekszem minél több területen megmutatni. Szívügyem a nők támogatása, így a fenntarthatóság, mindfulness páros mellett a ciklustudatosság segítségével igyekszem erősíteni a nőket, megosztani olyan információkat velük, amikkel fenntarthatóbb életet tudnak élni. Ezért jött létre a A fenntartható nő instagram oldalam is.

MIBEN TUDOK TÁMOGATÁST NYÚJTANI?

Munka-és szervezetpszichológusként a szervezetfejlesztésében tudok támogatást nyújtani, elakadás, változás vagy bármilyen szintű növekedés esetén.

Trénerként csoportok képzésében speciális területeken, mint kommunikáció, konfliktuskezelés, stresszkezelés, vezető fejlesztés, reziliencia, változás kezelés, mindfulness, ügyfélkezelés, önismeret, küldetés és jövőkép alkotás.

Pszichológus coachként pedig az emberek támogatása, mentorálása egyénként vagy akár munkatársként, vezetőként egy szervezetben.

Környezetvédelmi szakpszichológus jelöltként még csak bontogatom a szárnyaim, de fenntarthatóság és környezetvédelem pszichológia megközelítésében is tudok támogatást nyújtani. Például, hogyan vezessünk be környezetvédelmi intézkedéseket vagy hogyan tegyük hatékonyabbá a munkatársak teljesítményét a környezettudatossággal.

CÉLOM

Minden lépés közelebb visz a célhoz. Minden fejlődéssel hozzájárulunk ahhoz, hogy egy jobb világban élhessünk. Célom azt megmutatni, hogy hogyan fejlődjünk, hogy az út a célig ugyanolyan fontos. Elviszlek addig, amikor már nélkülem is élvezed az utat.

KAPCSOLAT

@fourimentoring

@afenntarthatónő

Csatlakozz hozzánk!

Kérdezz az életeddel, munkáddal vagy lelki fejlődéseddel kapcsolatban és találj mentorodra!
Segíts tapasztalatoddal, gondolataiddal és járulj hozzá a közösségi gondolkodáshoz!