Dr. Ferencsák Tímea

Vezetőfejlesztő, mentor, coach.

Bemutatkozás

Dr. Ferencsák  Tímea végzettségét tekintve jogász és közgazdász, 18 évet dolgozott IT területen, jelenleg pedig HR-esként támogat IT szervezeteket, vezetőket. Vezetői munkája mellett vezetőfejlesztéssel és coachinggal is foglalkozik.

Tímea az első coach képzésén 2017-ben vett részt, és azóta is folyamatosan mélyíti és szélesíti ismereteit. Többféle irányzattal, módszerrel ismerkedett meg, és ezekből építkezve alakítja ki saját stílusát. A közelmúltban intenzíven kezdett foglalkozni az ökopszichológiával, ennek a szemléletnek a bevezetésével a coach-mentor munkájába. Ennek egyik lényegi eleme, hogy a természetben lévő folyamatok, rendszerek  analógiájának segítségével szemléletváltás, változás előmozdítása.

 Miben segíti a mentoráltakat

Mentorként a specialitása az a sajátos rendszerszemlélet, amely a különböző területekről, tanulmányokból származó tudásból, tapasztalatból ered. A mentoring során a célja ennek a rendszerszemléletnek, szemléletmódnak az átadása, a nézőpontok sokféleségében rejlő erőforrások, lehetőségek közös feltárása, a szemléletváltás és a fenntartható változás előmozdítása.

Tanulmányok:

Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar, MSC 1993 – 1998

Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, MSC 2003 – 2008

Budapesti Metropolitan Egyetem, Business és team coach, 2020 – 2021

 

 Munkahelyek:

ExxonMobil Magyarország Kft, 2005-től különböző pozíciók. Jelenleg Resource Manager (korábbi pozíciók: Staff Development Manager, Project Delivery Manager, Integration supervisor, License Manager supervisor, Purchase to pay analyst)

Business coach 2017-től

Jabil Circuit Kft, Purchasing SME, Buyer, 2002 – 2005

Pénzügyminisztérium, Sajtóreferens 2000 – 2002

 

 Sikerek/eredmények:

 Mentor Oscar 2021.

 

Közösségi média elérhetőség:

www.linkedin.com/in/timeaferencsak

Csatlakozz hozzánk!

Kérdezz az életeddel, munkáddal vagy lelki fejlődéseddel kapcsolatban és találj mentorodra!
Segíts tapasztalatoddal, gondolataiddal és járulj hozzá a közösségi gondolkodáshoz!