Vad Ágnes

Human Potential & Business Coach, Inner Development Goals Community Lead

HUMAN pOTENTIAL & BUSINESS COACH, INNER DEVELOPMENT gOALS community lead

 Közel 20 éves tapasztalatot szereztem a multinacionális világban, ebből 10 évet regionális vezetői pozíciókban a marketing területén.

Multinacionális vállalatoknál eltöltött éveim alatt bejártam a világot, megismertem sok országot és kultúrát is. Vezetői pozícióimban legjobban az emberekkel való szoros együttműködést élveztem, mert szenvedélyesen hiszek abban, hogy az egyén erősségeinek, motivációjának, személyiségének alapos megismerésével nyílik arra lehetőség, hogy az egyéni maximum, a személyben lévő potenciál és képesség napvilágot lásson és megvalósulhasson.

Eleinte ösztönösen, majd tudatosan is kutatni és megérteni kezdtem a saját és más emberek működését, majd támogatni, vezetni őket egyéni fejlődésükben a munkában és egyéni életútjukban is. 

2017-től kezdődően váltam nemzetközileg elismert képzés keretében business coach-csá és az International Coaching Federation hivatalos tagjává. 2019. januárjától vagyok főállású coach-vállalkozó.

Hitvallásom az, hogy mindenkiben ott lakozik a ’legjobb én’, hogy mindenki válhat a maga legjobbjává. Célom az, hogy az egyén egy olyan életet teremthessen meg magának és maga körül, amiben a legjobban érzi magát és a legtöbbet hozhatja saját magából.

Szolgáltatások:

 • Coaching: Business és Life területeken, az emberi és vezetői potenciál feltárása
 • Tanácsadás: Üzleti és marketing stratégiai tanácsadás, brandépítés
 • Tréningek: Vezetőfejlesztői programok; Legos csapatépítők

Elérhetőségek:

Honlap:                 https://vadagnes.coach
LinkedIN:              https://www.linkedin.com/in/agnes-vad-business-coach
Facebook:             https://www.facebook.com/VadAgnes.Coach
Instagram:            https://www.instagram.com/vadagnes

Telefon:                +36 30 733 0916

Email:                   vad.agnes@vadagnes.coach

 SZAKMAI TAPASZTALAT

COACH-VÁLLALKOZÓ

2019 – napjainkig:

 • Több mint 870+ óra coaching tapasztalattal rendelkezem, ügyfeleim a multinacionális és középvállalatoktól érkeznek és a marketing, pénzügy, értékesítés, szoftverfejlesztés, informatika területein dolgoznak felső, illetve középvezetői vagy szakértői pozíciókban
 • Munkámat az eredményorientáltság jellemzi, ám minden esetben kifejezetten törekszem a folyamatban résztvevő személy emberi oldalának bevonásával a személyes kompetenciáik fejlesztésére is
 • Coaching szakterületeim: érzelmi intelligencia (EQ), tudatosság (mindfulness), reziliencia, emberi és vezetői potenciál
 • Készségfejlesztő workshopokat és előadásokat tartok vezetőknek és csapatoknak idő- és stresszmenedzsment, reziliencia, érzelmi intelligencia, kommunikáció, vezetői készségek, tudatosság témákban (ill. igény szerint)

NATIONAL INSTRUMENTS — SENIOR MARKETER, GROUP MANAGER

2007-2018: A több mint 35 főből álló csapat coaching szemléletű vezetése, az európai integrált marketingkommunikációs stratégia megtervezése és kivitelezése a csapattal, részvétel a globális vállalati rendezvénystratégia kialakításában.

METTLER-TOLEDO — MARKETINGVEZETŐ

2000-2007: A vállalat magyarországi leányvállalatánál a marketing részleg felépítése és teljes marketing terv kialakítása és menedzselése, a teljesítménymutatók 30%-os növelése.

TANULMÁNYOK

 

 • Pennsylvania University — Positive Psychology
 • Being at Full Potential — Certified Human Potential Coach & Team Coach
 • Coach Akadémia — Kvalifikált business coach
 • MÜTF, Posztgraduális képzés— Marketingvezető-szakértő
 • Szegedi Tudományegyetem (BSC) — Mérnök közgazdász

ÖNKÉNTES MUNKA

WhoLING — A magyar életérzés

Közösség indítása: Szervezett összejövetelek és projektmunka formájában a magyar életérzés meghatározása, az egyének, szervezetek, közösségek, a kultúra szerepe, felelőssége ennek kialakulásában. A közösséget Pál Sándor Ede (MMI Mentor) vette át és vezeti azt.

Inner Development Goals:

Az Inner Development Goals (IDG) egy non-profit szervezet, amely az emberi készségek és az önismeret fejlődését szolgálja. Az IDG keretrendszere alapvető fontosságú a Fenntartható Fejlődési Célok (SDG) elérése érdekében végzett munkában.

A hazai közösség elindítása: Szervezett összejövetelek, előadások és tanácsadások egyéneknek és szervezeteknek, akik vallják, hogy a legnagyobb kihívásokat önmagunk tudatos fejlesztésével léphetjük csak meg. Bővebb infó: https://idghungary.com/

Csatlakozz hozzánk!

Kérdezz az életeddel, munkáddal vagy lelki fejlődéseddel kapcsolatban és találj mentorodra!
Segíts tapasztalatoddal, gondolataiddal és járulj hozzá a közösségi gondolkodáshoz!