Örvendi Cintia

Rendezvényszervezés, média megjelenés és kommunikáció

Bemutatkozás:

Örvendi Cintia rendezvényszervező és vezetés-szervezés diplomával rendelkező program manager, aki szereti a kreatív munkákat és megszervezi az ügyfelek által megálmodott eseményeket, támogatja a vállalatfejlesztési- és hatékonyságfejlesztési irányokat. Hatékonyan, precízen és ha szükséges rövid idő alatt dolgozik. Az emberek bizalmát gyorsan elnyeri, ami nagyban segíti abban, hogy elfogadják a javaslatait. Az évek alatt sok tapasztalatot szerzett külföldi rendezvények megszervezésében. Tudja, hogy kikkel dolgozzon kisebb vagy nagyobb programok esetén is. Különlegessége a külföldi párok budapesti esküvőinek a megszervezése, bár az elmúlt években az üzleti rendezvények felé is nyitott, ahol még jobban tudja a tudását kamatoztatni. A Mind Mate Inspiration közösségnek  1 éve állandó tagja és rendezvényszervezője, program menedzsere. Szeret a cégeknek marketing tevékenységeiben ötletelni, tanácsot adni. Online és offline rendezvények megszervezésében, valamint stratégiaalkotásban és szervezeti kérdéskörökben is szívesen segít.

Miben segítené a mentoráltakat?

A fő feladata, hogy a Mind Mate Inspiration közösség tagjainak segítsen megtalálni a helyüket a közösségben azért, hogy hatékonyan és eredményesen tudjanak egymáshoz kapcsolódni. Eközben  a Mind Mate Inspiration hírnevét minél szélesebb körbe segíti eljuttatni és eléri azt, hogy minél nagyobb értéket képviseljen a közösség. Az elmúlt félévben azon dolgozott, hogy a Mind Mate Inspiration mentorai megmutathassák kiemelt szakterületeiket és bemutatkozzanak különböző témákban az MMI YouTube csatornáján. Ennek érdekében proaktívan ötletel az alapítóval és kreatívan  dolgozik az eredményes online előadások tartalmán.

Mindezek mellett, a szakterületén is folyamatosan egyeztet az alapító taggal a sikeres és eredményes munkáért. Segít a Mind Mate Inspiration közösség marketing és arculati megjelenésében is.

Fontosnak tartja a folyamatos és őszinte kommunikációt a csoporton belül is.

Jelenleg is futó projektek:

Jelenleg a Mind Mate Inspiration közösségnek segít a koncepció alkotásban, továbbfejlesztésben és az alakuló csoportok ötleteinek a megvalósításában. Jelenleg kis létszámú rendezvényeket szervez és két vállalkozásnak segít az arculati megjelenésükben (weboldal, logó tervezés és egyéb megjelenési formák).

Tanulmányok:

 • 2019-2020 - Média irányultság, műsorvezetői szak, Akadémia
 • 2014-2016 - Vezetés és szervezés MSC, Szervezetalakítás és folyamatszervezés szakirány, Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar
 • 2010-2014 - Gazdálkodási és menedzsment Pénzügy specializáció, Debreceni Egyetem Közgazdaság- és Gazdaságtudományi Kar
 • 2009-2010 - Marketing- és reklámügyintéző, LIA Alapítványi Általános Iskola és Szakközépiskola, Debrecen

Munkahelyek:

 • 2017 - Egyéni vállalkozó – Önálló munkáim: www.cintiaorvendi.com, Fő profil: esküvők, születésnapok, VIP események, üzleti rendezvények és konferenciák megszervezése, vállalati program menedzsment.
 • 2016 - Esküvőszervező cég - Rendezvényszervező koordinátor, Feladatok: rendezvényekhez kapcsolódó részfeladatok koordinálása és ehhez tartozó adminisztrációs feladatok elvégzése, szolgáltatókkal való kapcsolattartás, rendezvényeken való aktív részvétel
 • 2016. október Egy teljes esküvő leszervezése a kezdeti feladatoktól az utolsó elszámolási feladatokig
 • 2015 Budapesti Corvinus Egyetem, Tudományos Diákköri Konferencia - Stratégiai menedzsment szekció (különdíj), Dolgozat címe: Vállalatok szembesülése a kontroll krízissel, avagy észre veszik-e a szervezetek, hogy külső szakértelemre van szükségük
 • 2014-2015 - Budapesti Corvinus Egyetem, Vezetés és Stratégiai Tanszék, Demonstrátori tevékenység (október-június), Dr. Szabó Zsolt Roland témavezető
 • 2014 - KITE Zrt., Nádudvar, Pénzügy osztályon
 • 2013 - KITE Zrt., Nádudvar, Szakmai gyakornok (12 hét) a Pénzügy osztályon, Feladatok: számlák ellenőrzése, váltó-inkasszó kezelése, partneradatok rögzítése
 • 2012-2013 - Debreceni Egyetem Közgazdaság- és Gazdaságtudományi Kar, Debrecen tanszéki koordinátor a Pénzügy és Kontrolling tanszéken (2 félév), Feladataim közé tartozott a vizsgákon való felügyelés, vizsgák javítása, zárthelyi dolgozatok feladatainak elkészítése.
 • 2011- Magyar Torna Szövetség Aerobik Szakág, aerobik versenybíró, Az országos aerobik versenyeken rendszeresen részt vesz és képviseli a az egyesületet, mint aerobik bíró.

Szakterületek:

Elkötelezettség a menedzsment és a pénzügyi területek iránt. Rendezvények szervezése, kreatív és önálló munkavégzés. Marketing és stratégiaalkotás szakterületek.

Pozitív / negatív tulajdonságok:

Pozitív: Rendszerben gondolkodás, feladatok delegálása, rendezvények koordinálása. Gyors és precíz összeszervezés. Eltökéltség, célorientáltság, önálló, illetve csoportos feladatvégzés.

Negatív: Számonkérő, eredménycentrikus a sikeres együttműködés érdekében, önmagával szemben is maximalista.

Sikerek, eredmények:

 • lassan 5 éve elégedett és visszatérő ügyfelek
 • több, mint 10 saját rendezvény leszervezése
 • több, mint 3 éve a Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány nagykövete

Mottók, jövőkép:

„Adni és segíteni a legnagyobb kiváltság!”

Média megjelenések:

Közösségi média elérhetőségek:

Csatlakozz hozzánk!

Kérdezz az életeddel, munkáddal vagy lelki fejlődéseddel kapcsolatban és találj mentorodra!
Segíts tapasztalatoddal, gondolataiddal és járulj hozzá a közösségi gondolkodáshoz!