Agilis célorientáció

A világunk gyors változásait követő stratégiák

A sikeresség lehet magunkhoz mért vagy külső szempontokból (pl. összemérés révén, megbízhatóság, hitelesség és más értékteremtés és értékajánlati paraméterek révén) értékelt is.

https://mindmate.hu/siker

A sikerhez jó célok, ún. S.M.A.R.T. célok (Specifikus, Mérhető, Ambíciózus, Realisztikus, Tervezhető) kellenek és ahogy az MMI-ben hívjuk: "agilis célorientáció".

Az Agilis célorientáció:

  • Egy jó cél szerintünk 80% arányban egy minőségi és befektetett munkával várhatóan elérhető, de 20%-ban valami igazi extra plusz kihívást és tényezőt igénylő feladatokat jelent, hiszen csak a kihívást jelentő feladatok teljesítésekor, a célunk ilyen mértékű elérésekor érezzük valódi sikernek az eredményünket.
  • A megcélzott kihívás egy közösen meghatározott közelségében (pl. 95%-nál) az elért eredmények révén, már agilisen finomhangolható és részleteiben akár újratervezhető az addigi eredmények és az időközben megváltozott piaci környezet alapján. Ez segít hatékonyságot tartani a célunk elérésében, az energiaszintünk és motivációink fenntartásában, mert a túl sok energiát igénylő részeken fókuszt válthatunk a megfelelő új irányokba és újabb részterületekre.

Csatlakozz hozzánk!

Kérdezz az életeddel, munkáddal vagy lelki fejlődéseddel kapcsolatban és találj mentorodra!
Segíts tapasztalatoddal, gondolataiddal és járulj hozzá a közösségi gondolkodáshoz!