Dr. Dióssi Katalin

Szervezet- és minőségfejlesztő, változásmenedzsment tréner, coach, külső- és belső tanácsadó, oktató, az SZKE elnöke, a SOE adjunktusa.

Motto: Transforming Thoughts into Sustainable Actions

Bemutatkozás

Szervezet- és minőségfejlesztéssel, változásmenedzsmenttel trénerként, coachként, külső- és belső tanácsadóként valamint oktatóként 25 éve foglalkozom, a fenntarthatóság szociális ágával pedig 22 éve. Ezek a témák nálam soha nem különültek el, kutatásaim, munkáim során egymást támogató elemekként értelmezem őket.

Erősen profitorientált környezetben, önkéntes alapon működő szervezetekben és költségvetési intézményekben egyaránt dolgoztam külföldön és hazánkban is. Bár alapvetően eredmény-orientált vagyok, számomra az eredményhez vezető út legalább olyan fontos és hiszek az együttműködések során kialakuló közösségek erejében.

Miben segítené a mentoráltakat?

Nagyon szerteágazó szakmai múltam során ami egyértelmű mintázatként jelent meg, az a felforgató gondolkodás, a katalizátor szerep.  Ennek fókuszába pedig legszívesebben a fenntarthatóság felé történő elmozdulást állítom.

Szervezetek, szerveződések és egyének szintjén is segítek felismerni a fenntarthatósági témákhoz való kapcsolódási pontokat, bemutatni az azokban rejlő (üzleti) lehetőségeket és megtervezni azok rendszerszerű bevezetését.

Tanulmányok

  1. Harvard Business School Online, Sustainable Business Strategy
  2. EFQM, Assessor
  3. KTH Royal Institute of Technology via edX, Enforcing Sustainable Development
  4. SZIE, Vezetés- és Szervezéstudományok Doktori Iskola, PhD fokozat

Csatlakozz hozzánk!

Kérdezz az életeddel, munkáddal vagy lelki fejlődéseddel kapcsolatban és találj mentorodra!
Segíts tapasztalatoddal, gondolataiddal és járulj hozzá a közösségi gondolkodáshoz!