Nemes Gábor

HR menedzser,  idegenvezető, tréner, facilitátor, konferanszié, nemzetközi kapcsolatok, protokoll és fenntarthatósági szakértő

Bemutatkozás

Nemes Gábor  HR menedzser,  idegenvezető, tréner, facilitátor, konferanszié, nemzetközi kapcsolatok, protokoll és fenntarthatósági szakértő.

Az elmúlt évtizedekben a közös mindezen főállású (pl. közlekedés területein) és projekt alapú munkák során az EMBER (magyar vagy külföldi) és a TERMÉSZET szolgálata, nemzetközi és hazai konferenciákon, utazások alkalmával szervezésben, podcastokban és terepen egyaránt. Fontos számára a bizalmon alapuló és emberséges együttműködés, tudás - szerzés vagy éppen átadás.

Miben segítené a mentoráltakat

Beazonosítani , megtalálni és fejleszteni a mindenkiben valahol jelen lévő (vagy éppen elrejtőző) tehetséget, javítani kinek-kinek a FLOW-készségét, és /vagy ember-természet szolgálatát.

Jelenleg is futó projektek

GreenHR - ez az a tevékenység, melyben a végzettség (HR), valamint az elemi érdeklődés, kíváncsiság, tapasztalat leginkább egybeesik.

SDGs - a gyakorlatban a Fenntartható Fejlődési Célok megismerése és megismertetése, egyfajta keretrendszerként történő használata a fenntarthatósággal kapcsolatos egyeztetéseken.

Tanulmányok (legfőbb)

HR menedzsment , Gödöllő

Felsőfokú Idegenvezető , Budapest

Munkahelyek (legfontosabbak)

MALÉV, HungaroControl, Custwell, NFM, ITM,

Sikerek/eredmények

Visszatérő ügyfelek: földön-vizen-levegőben

Mottó/jövőkép

Életmódváltással - egyéni, szervezeti, nemzeti, kontinens és globális szinten elérni a fenntarthatósági fordulópontot és megtalálni a tanulás/munka örömét

közösségi média elérhetőségek

YouTube Videók

Csatlakozz hozzánk!

Kérdezz az életeddel, munkáddal vagy lelki fejlődéseddel kapcsolatban és találj mentorodra!
Segíts tapasztalatoddal, gondolataiddal és járulj hozzá a közösségi gondolkodáshoz!