Energizáld a Világod rendezvény

Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar és Mind Mate Inspiration szervezésében.

2022.10.10-én az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karával közösen rendeztük meg az Energizáld a Világod! című rendezvényt.

Ez alkalommal olyan fontos és jövőnket meghatározó témákat tűztünk napirendre az egyetemmel közösen, mint a képzések fontossága a fenntarthatósági ismeretek és jövőtudatos, kétirányú kapcsolódások terén, a fenntarthatóság szintjeinek és érintett körének szélesítése, az ökoszisztémában való együttműködések építése, az együtt-teremtés és a kiválóság EFQM modell oldali szempontjainak vezetői beépítése, a különféle ESG/SDG/MDG/ISO26000 (CSR) keretrendszerek használata a munka-magánélet egyensúly és tettek terén vagy a 4R modell alkalmazása életvitelünkben, illetve mindezek egyfajta "FLOW for PLANET"-ként történő megélése.

Kiemelésre került a profitszemlélet kiegészítése más értékekkel, az etika és értékrend alkalmazása a hosszú távú gondolkodás során, a fenntarthatóságon és a nem-növekedésen (értékeken) alapuló folyamatos fejlődés lehetősége, valamint a versenyképességet biztosító környezeti és gazdasági, társadalmi (ESG) szempontok alkalmazási előnyei is hangsúlyozásra kerültek.

Szívesen veszünk részt MMI oldalról ebben az építkezésben és hallgatói bevonzásban, feltöltődve várjuk a folytatást és a következő alkalmat ezen fajta kapcsolódásra és gondolatcserére akár a vezetői, akár az új generációkat megmozgató inspirációk erősítése érdekében!

Köszönjük a mentorainknak, Tar Judit, Örvendi Cintia, Nemes Gábor és Pintér Gábor és természetesen az egyetem által felkért többi előadónak, hogy részt vettek és előadtak ezen a rendezvényen! Külön köszönet Dr. habil. Garai-Fodor Mónika dékánnak és Dr. Varga János dékánhelyettesnek, akivel mindezt megálmodtuk és megvalósítottuk. Valamint köszönet illeti a Keleti Károly Gazdasági Kar vezetését is, akik rendkívüli nyitottságról és támogatásról adtak tanúbizonyságot az együttműködésünk tekintetében.

Energizáld a Világod programterv

Csatlakozz hozzánk!

Kérdezz az életeddel, munkáddal vagy lelki fejlődéseddel kapcsolatban és találj mentorodra!
Segíts tapasztalatoddal, gondolataiddal és járulj hozzá a közösségi gondolkodáshoz!