Energizáld a világod 2

A környezeti, társadalmi és irányítási szemléletek oldalairól közelítettük meg a fenntarthatóság témáját, erre hívtuk fel a hallgatók figyelmét.
Újabb inspiráló, energizáló napot vittünk az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar diákjainak. A februári egész napos rendezvény után ezúttal a levelezős hallgatóknak tartottuk meg az „Energizáld a Világod 2. – A fenntarthatóság és a környezeti értékek védelmének beépülése a mindennapjainkba” című rendezvényt.
A környezeti, társadalmi és irányítási szemléletek oldalairól közelítettük meg a fenntarthatóság témáját, erre hívtuk fel a hallgatók figyelmét. A gyakorlati részben a diákok egy interaktív, többfordulós kvízben is részt vehettek, ahol például kiderült az is, hogy mennyi erdő pusztult már ki 1900 óta vagy az, hogy Magyarországon hány évet élünk egészségesen - a kutatások szerint.
Köszönjük a lehetőséget és az alkalmat Dr. Varga Jánosnak, oktatási dékánhelyettesnek, egyetemi docensnek.
Nagy örömmel és bizalommal tölt el bennünket, hogy az egyetem számára is kézzelfogható érték a fenntarthatóság és versenyképesség biztosítása, a hallgatók erre történő felkészítése.
Köszönjük a Mind Mate Inspiration akkreditált mentorainak - Arany Gábor, Balogh Attila, Dr. Dióssi Katalin, Örvendi Cintia és Pintér Gábor - az előadásokat, kvízeket, szervezést, inspirálást; vidám és hasznos nap volt a hallgatói visszajelzések alapján.

Csatlakozz hozzánk!

Kérdezz az életeddel, munkáddal vagy lelki fejlődéseddel kapcsolatban és találj mentorodra!
Segíts tapasztalatoddal, gondolataiddal és járulj hozzá a közösségi gondolkodáshoz!